Mies panttasi talon suurentaakseen mikropeniksensä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sukuelimen koolla on miehille usein hyvinkin suuri merkitys erityisesti itsetunnon osalta. Nyt eräs australialainen mies on päättänyt pantata talonsa ottaakseen lainan, jolla hän voi suurentaa mikropeniksensä.

33-vuotiaan miehen sukuelin oli niin sanottu mikropenis, koska se oli erektiossa alle kymmenen senttiä pitkä. Mies maksoi ensimmäisestä operaatiosta 45.000 dollaria, mutta leikkaus ei onnistunut.

Nyt mies on päättänyt maksaa vielä 18.000 dollaria toisesta leikkauksesta, jotta saisi normaalikokoisen sukuelimen. Asiasta uutisoineen Nine MSN -julkaisun mukaan on mahdollista, että mies tarvitsee vielä kolmannen leikkauksen, jonka hinta voi nousta jopa 50.000 dollariin.

Leikkauksia rahoittaakseen mies joutui ottamaan suuren pankkilainan, jota vastaan hänen piti pantata talonsa. Erektiossa seitsemänsenttinen penis on vaikuttanut miehen elämään, koska hän pelkää siksi intiimejä ihmissuhteita. Samasta syystä häntä kiusattiin koulussa. Mies ei halunnut nimeään julkisuuteen.