Mies pelasti pikkukauriin kiipelistä – emo katseli vieressä

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Eläimet tarvitsevat välillä ihmisten apua. Tällaisia hetkiä ovat esimerkiksi ne tilanteet, kun eläin on jäänyt jumiin siten, ettei se pääse omin avuin irti pinteestään. Näin on käynyt myös eräälle pienelle kauriinvasalle. Pienokaisen onneksi paikalla oli avuliaita ihmisiä.

YouTube
YouTube

Vasa oli jäänyt kiinni talon kellarikerroksen ikkunaan. Onneksi paikalla olleet ihmiset kuitenkin huomasivat eläimen ahdingon ja päättivät auttaa pienokaista. Avulias mies lopulta vain nosti vasan kiipelistään emonsa luokse.

Eläin vingahti vapaudensa koittaessa. Tämän jälkeen kauris kirmasi onnellisena emonsa luokse. Moni on käynyt kommentoimassa KZR Newsin julkaiseman YouTube-videon yhteyteen, että mies teki oikein ystävällisen teon auttaessaan vasaa.