StaraTV: Summer Sound Festivalin avauspäivä videona – tältä bileet näyttivät!

StaraTV · Stara.fi

Suomessa vietetään parhaillaan yhtä kesän kiireisimmistä festivaaliviikonlopuista, kun ympäri maata on käynnissä suuri määrä kesätapahtumia. Konemusiikin ystävät ovat parhaillaan kokoontuneet Summer Sound Festivaleille kolmipäiväiseen tykitykseen.

Stara on paikalla välittämässä tapahtuman tunnelmia lukijoilleen. Avauspäivän suurin tähti oli EDM-tanssimusiikin supertähti Avicii, jonka lisäksi tanssikansaa liikuttivat monet nimekkäät tähdet.

Tänään lauantaina tapahtumassa esiintyvät muun muassa Benny Benassi, Ben Gold, Danny Tenaglia sekä alan suurimpiin supertähtiin lukeutuvat Paul van Dyk ja Paul Oakenfold. Lauantain kotimaisina tähtinä ovat muun muassa Joonas Hahmo, Orkidea ja Tom Fall. Summer Sound Festival jatkuu sunnuntaihin saakka, ja silloin esiintymislavoille nousevat muun muassa Tiesto, Axwell, Eric Prydz, DVBBS, Marco V, Sander van Doorn, K-System ja JS16.