Kim Kardashian vuokrasi lapselleen kaksoisolennon 850 000 dollarin vuosipalkalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seuratuimpiin lukeutuva aviopari Kim Kardashian ja Kanye West ovat rakentaneet häidensä jälkeen kymmenien miljoonien arvoista kotia itselleen, mutta äskettäin heidän kerrottiin myyvän talon heti sen valmistuttua lähitulevaisuudessa. Rahasta pariskunnalla ei ole pulaa, sillä Kim on viime viikkoina tienannut 62 miljoonaa euroa pelkästään kännykkäpelistään.

Paparazzien huomiosta elävä julkkisperhe on nyt sijoittanut jättisumman erikoiseen asiaan, sillä Kimin kerrotaan vuokranneen North West -lapselleen kaksoisolennon 850.000 dollarin vuosipalkalla. Toinen pikkulapsi on samankokoinen ja lähes samannäköinen kuin North West, ja hänen avullaan on määrä huijata paparazzeja. Vauvan lisäksi kaksoisolento pestattiin myös lastenhoitajalle, jotta hoitaja-lapsi -pari näyttäisi mahdollisimman aidolta.

Kardashianin tuoreinta tempausta pidetään jo melko pitkälle menevänä, ja se on saanut kritiikkiä usealta taholta. Kaksoisolentojen löytymiseksi järjestettiin varsinainen koe-esiintyminen, People lehti kertoo.