Leijonakuiskaaja jalkapalloilee villien kissapetojen kanssa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hyvin harva ihminen haluaisi joutua leijonalauman keskelle Afrikan luonnossa. Eteläafrikkalainen Kevin Richardson on kuitenkin toista maata, sillä leijonakuiskaajaksi nimitetty eläintutkija on osa lukuisten villieläinten laumoja. Hän muun muassa hailailee villien kissapetojen kanssa.

YouTube
YouTube

Nyt Richardson on astunut Van Gils -vaatemerkin mainoskasvoksi. Mies on pukeutunut huippumerkin pukuun ja suunnannut matkansa savannille. Hän on ottanut mukaansa jalkapallon, ja kuten maailmanmestaruuskilpailujen jälkimainingeissa kuuluukin, aloitti rohkea mies pallopelin villipetojen kanssa. Samalla hän valistaa ihmisiä parempaan eläinsuojelutyöhön leijonien säilyttämiseksi.

Leijonat juoksevat jalkapallon perässä kuin kotikissat ja petojen pelinautinto on nautinnollista katseltavaa. Richardson on hyväksytty jäseneksi muun muassa hyeenojen, jaguaarien ja leijonien laumoihin, joten hän kykenee vierailla laumoissa tulematta välittömästi syödyksi. Moni kissafani on rohkealle herralle kateellinen.