Tammerfest tarjosi hengästyttävän hittiviikonlopun – katso muhkea kuvakooste

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viikonloppuna Tampereella järjestettiin jälleen perinteinen Tammerfest, joka vietti samalla 20. juhlavuottaan. Kaupunkifestivaalin ydin oli jo tutuksi tulleeseen tapaan aivan Tampereen ytimessä sijaitseva Ratinanniemen festivaalipuisto, jossa kuultiin pääasiassa kotimaisia tähtiesiintyjiä.

Torstain hellekelissä tunnelmaa nostattivat erityisesti Haloo Helsinki! ja Apulanta, joiden energinen show sai hien myös villisti hyppivän yleisömeren pintaan. Perjantaina tarjolla oli kotimaista iskelmää Kaija Koon, Yön ja Eppu Normaalin tahdittamana. Illan ulkomainen päätähti oli John Newman.

Eilen lauantaina Cheek räjäytti odotetusti potin, kun hänen hittikimaransa sai yleisön laulamaan villisti mukana. Illan päätti tamperelainen rocksuuruus Popeda, jonka keulahahmo Pate Mustajärvi sai jokaisen paikalla olleen miehen tuntemaan itsensä pikkupojaksi rinnallaan. Lauantaina päivällä järjestettiin myös Robinin oma konsertti, joka villitsi lapset ja osan vanhemmistakin.