72 tunnin Taikamaraton keräsi rahaa koulukiusaamista vastaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kouvolan kävelykatu Manskilla järjestetty Taikamaraton-hyväntekeväisyystempaus koulukiusaamisen ehkäisemiseksi keräsi yhteensä 2.000 katsojaa. Kolme vuorokautta kestäneen tempauksen aikana taikurit taivuttelivat yhteensä yli tuhat ilmapalloeläintä.

Facebook
Facebook

– Korttitemppuihin liittyvä pyyntö ”Ota joku kortti” lausuttiin noin 550 kertaa, kertoo taikuri JP Pirinen, toinen tapahtuman järjestäjistä.

Lauantaina päättyneen tempauksen loppusaldo nousi 5.298,69 euroon, jonka taikurit lahjoittavat lyhentämättömänä Mannerheimin lastensuojeluliiton Kymen piirille koulukiusaamisen vastaiseen työhön.

Ensimmäistä kertaa Suomessa järjestetyn Taikamaratonin aikana taikurit esiintyivät teltassa ja sen edustalla jatkuvasti. Yleisöltä kerättiin rahaa katuesiintymistyylisesti, eli kolehti kilautettiin viralliseen keräyslippaaseen aina esityksen päätteeksi.