Abbey Clancy viettelevissä alusvaatekuvissa – tulevan kauden trendit?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Glamourmallina ja jalkapallovaimona tunnettu brittiläinen Abigail ”Abbey” Clancy on tuttu näky rohkeistakin kuvista. Britit äänestivät hänet muutama vuosi sitten maailman seksikkäimpien naisten kärkijoukkoon, eikä Abbey ole ainakaan pettänyt fanejaan.

Nyt Abbey Clancy nähdään jälleen vaatemerkki Ultimon tuoreessa mainoskampanjassa. Vaikka kesä on vasta kuumimmillaann, esittelee 28-vuotias mallikaunotar tummasävyisissä ja seksikkäissä kuvissa jo syksyn ja talven alusvaateuutuuksia.

Abigail Clancy oli muutama vuosi sitten kilpailemassa Huippumalli haussa -ohjelman brittiversiossa. Hän sijoittui kilpailussa toiseksi ja sai rahakkaan mallisopimuksen, joka takasi julkkiksen statuksen pitkäksi aikaa. Sittemmin Abigail Clancy on muun muuassa poseerannut lukuisten aikakauslehtien kansikuvissa ja mainostanut useita vaate- ja alusvaatemerkkejä. Abbey Clancy on viime aikoina työskennellyt Ultimo-vaatemerkin mainoskasvona.