Jennifer Lopez julkaisi näyttävän herutuskuvan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Latinotähti Jennifer Lopez vaihtoi suhdestatuksensa äskettäin sinkuksi erottuaan tanssija Casper Smartista. Uskoton Smart oli vehtaillut latinopopparin selän takana transsukupuolisten mallien kanssa. Parhaillaan JLo on keskittynyt musiikkiin ja American Idol -ohjelmaan,

Nyt Jennifer Lopez on kuitenkin muistuttanut Instagram-faneilleen olevansa jälleen sinkkuna kesäisen herutuskuvan muodossa. Otoksessa punaisiin bikineihin sonnustautunut latinotähti rentoutuu uima-altaan äärellä.

44-vuotias Jennifer Lopez on lähtöisin New Yorkin Bronxista. Hän aloitti uransa tunnettujen artistien ja yhtyeiden taustatanssijana. Jennifer on ollut kihloissa näyttelijä Ben Affleckin kanssa ja seurustellut räppäri Sean ”Diddy” Combsin kanssa.