Myyjä pilkkoi appelsiinia kaupassa – asiakas soitti hätänumeroon veitsen nähtyään

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme äskettäin omituisesta tapahtumasarjasta, jossa mies löi useita kertoja puukolla vesimeloniin. Paikalla ollut nainen soitti miehelle poliisit, ja hedelmän puukottaja joutui putkaan. Mies oli ollut hätäkeskukseen soittaneen naisen mielestä pelottava.

Nyt Britanniassa on todistettu hieman samankaltaista episodia. Hätäkeskusvirkailija sai hiljattain kummallisen puhelun Manchesterista, kun hätääntynyt nainen ilmoitti julkisella paikalla terävän veitsen kanssa touhuilleesta miehestä.

Nainen oli ollut paikallisessa Spar-kaupassa, ja hän näki yhden työntekijöistä pilkkovan appelsiinia tiskin takana. Tämä oli naisen mukaan laitonta, koska eihän julkisilla paikoilla saa esiintyä teräaseiden kanssa.

Kuten arvata saattaa, ei hätäkeskus tehnyt asialle mitään. Sen sijaan he kehottivat naista puhumaan asiasta kaupan myymäläpäällikölle. Poliisit soittivat vielä myöhemmin naiselle takaisin selventääkseen, että tämänkaltaiset puhelut ovat kiellettyjä hätänumeroon soitettaessa. Manchester Evening News -lehden mukaan hedelmiä pilkkonut työntekijä oli pannut veitsen syrjään asiakkaita palvellessaan.