Paris Hilton oppi nauramaan haukuille – tärkeä taito julkkikselle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Julkisuudessa elävien ihmisten on kohdattava myös kritiikkiä. Toiset kuuluisuudet ovat arvosteluille hyvinkin herkkänahkaisia ja keksivät erilaisia keinoja negatiivisista puheista selviytyäkseen.

Osa hyökkää haukkujiaan kohti ja toiset välttävät heitä viimeiseen saakka. Tosiasia kuitenkin on, että hyvää ei voi saada ilman pahaa ja joskus kritiikille on jopa paikkansa.

Hotelliperijätär Paris Hilton on yksi parjatuimmista julkisuuden naisista. Tämä ehkäpä siksi, että naisella on rahaa ja ulkonäköä – eli kaikkea sitä, jolle on helppo olla kateellinen.

Kaiken lisäksi neitokaiselle on kasvanut rikkaan liikemiessukunsa kannustamana taitava bisnesvaisto, jota hän käyttää hyödyksi omissa hotellihankkeissaan. Äskettäin Paris julkaisi uuden sinkun tulevalta kakkosalbumiltaan.

Kuten arvata saattaa, saa nainen rajua kritiikkiä etenkin musikaalisista lahjoistaan. Tämä ehkäpä siksi, että hänen hittinsä eivät edusta millään muotoa taidokasta musisointia, vaan keskittyvät enemmän vaahtokarkkimaailmalla mässäilemiseen.

Tässä ei sinänsä ole mitään uutta kaupallisuuteen keskittyvässä musiikkimaailmassa. Aiemmin Paris oli kaikesta kritiikistä surun murtama, mutta nainen kertoo nykyisin nauravansa arvostelijoille.

– Se on ihmisten oma ongelma, jos he haluavat olla ilkeitä. Olin ennen todella herkkä ja saatoin itkeä äidilleni ilkeitä puheita. Nykyisin nauran niille, perijätär kikatteli Stella-lehdelle.

Parisilla riittää hännystelijöitä ja hänen on toisinaan vaikea erottaa aidot ystäväehdokkaat pyrkyreistä. Paris kuitenkin poistaa epämääriset ystäväehdokkaat elämästään. Äskettäin julkaistulle Paris Hiltonin Come Alive -kappaleelle on luotu melko silmiinpistävä video. Musiikkivideolla Paris tanssahtelee haltijattareksi pukeutuneena, silittelee sateenkaaren alla seisovaa yksisarvista ja keinuu kukilla koristellussa keinussa.

– Olen aina sydämeltäni kiltti pikkutyttö ja tulen aina olemaan.