Tissijäätelö liian härskiä lapsille – vanhemmat nolostuivat

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Esittelimme taannoin aasialaisen jäätelökummajaisen nimeltään Oppai Aisu, mikä tarkoittaa vapaasti suomennettuna tissijäätelöä. Vaikka tuote on ollut japanilaisilla markkinoilla jo 50-luvulta saakka, on se vihdoin rantautunut myös muualle Aasiaan.

YouTube
YouTube (artikkelissa ei ole videota)

Kiinalaiset vanhemmat eivät ole kuitenkaan innoissaan uudesta tuotteesta. Sanomalehti Global Timesin mukaan vanhemmat ovat suorastaan raivostuneita imettävästä jäätelöherkusta, sillä sen pakkaus muistuttaa liikaa kondomia. Kiinalaiset kertovat olevan häpeissään tuotteesta, ja heidän on vaikea selittää lapsilleen, miksi sitä ei ole soveliasta syödä.

Jäätelö on nimensä veroinen, koska sen muoto muistuttaa erehdyttävästi naisen rintaa, ja herkun syömistapa on vähintäänkin yhtä erikoinen. Jäätelöä tulee syödä pakkauksen päässä olevasta nypykästä, eli nännistä imien. Tuotetta valmistaa Kubota Foods -niminen yritys.