Varas julkaisi selfien varastetussa mekossa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Olemme kertoneet neronleimauksia saaneista rikollisista, jotka ovat päättäneet retostella tekemisillään sosiaalisessa mediassa. Kuten arvata saattaa, jäävät nämä vajaaälyisemmät laitapuolen kulkijat usein kiinni, ja tuomion lisäksi he saavuttavat mainetta myös vuoden typeryksenä. Nyt eräs nainen astui samanlaiseen ansaan.

YouTube
YouTube

Illinoisissa asuva 27-vuotias Danielle Saxton oli lähtenyt ostoksille West Franfortin keskustaan. Hän oli piipahtanut reissullaan muun muassa Mortie’s Boutique -nimisessä liikkeessä. Koska nainen ei nähnyt myyjää kaupassa, päätti hän panna haluamansa tavarat kassiin ja kävellä maksamatta liikkeestä ulos. Vaatekauppa julkaisi myöhemmin anastettujen tavaroiden ja varkaan kuvia Facebookissa, uutiskanava KFVS-TV raportoi.

Pian kuvien julkaisemisen jälkeen ihmiset huomasivat Daniellen poseeraavan varastetussa mekossa Facebook-profiilissaan. Raskaana oleva nainen oli napsinut itsestään ja silmiinpistävän erikoisesta leopardimekosta kuvia kaikelle kansalle. Poliisi jäljitti varkaan yleisövihjeiden perusteella ja naista odottaa nyt hieman tylsemmät vaatteet vankilassa.