Hollywoodin eniten tienaavat miestähdet julkistettiin – yllätystulos

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Robert Downey Jr. tunnetaan rooleistaan suuren luokan toimintaelokuvissa, kuten Iron Man, Avengers ja Sherlock Holmes. Pitkän uran tehnyt näyttelijä oli vielä 2000-luvun alkupuoliskolla uransa pohjamudissa huumeongelmiensa vuoksi, mutta on nykyään jälleen kuivilla.

Downey Jr. on aiemmin saanut Hollywoodin parhaiten tienaavan miesnäyttelijän tittelin. Nyt on jälleen noussut kyseisen listan kärkeen. Robert tienasi Forbesin mukaan viime vuonna huimat 75 miljoonaa dollaria. Menestysnäyttelijä sai samaisen tittelin vuodelta 2012 yhtä suurilla vuosituloilla.

Forbesin perinteisen listan yllättäjä oli viime vuoden tuloja tarkastellessa ehkä kuitenkin toiseksi sijoittunut Dwayne ”The Rock” Johnson 52 miljoonan vuosituloillaan. Kehonrakentajanakin uraa tehnyt näyttelijä tähditti viime vuonna muun muassa The Fast & Furious 6 -elokuvaa.

Listalla miehen jälkeen jäivät sellaiset suosikkinäyttelijät kuten Bradley Cooper, Leonardo DiCaprio, Chris Hemsworth, Liam Neeson ja Ben Affleck. Heidän lisäksi top 10 -listalle mahtui myös Christian Bale, Will Smith ja Mark Wahlberg.