Mies vuoden ilman seksiä – keräsi 50 000 dollaria

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monet suomalaiset viettävät joskus selibaattia jopa tahtomattaan erinäisistä syistä. Nyt eräs australialainen mies on kerännyt selibaatillaan suuren summan rahaa. Peter Lynagh päätti nimittäin olla vuoden ajan ilman seksiä ja löi siitä vetoa kämppiksensä kanssa.

Facebook
Facebook

Kämppis lupasi maksaa 2.000 dollaria, mikäli lupaus pitäisi. Pian tieto vedonlyönnistä päätyi sosiaaliseen mediaan, jossa ryhdyttiin keräämään rahaa hyvätekeväisyyspottiin. Lopulta potissa oli yhteensä peräti 50.000 dollaria, joten Lynaghilla oli melkoinen paine pitää lupauksensa.

Lupaus piti, sillä mies oli ilman seksiä vuoden ajan. Rahat ohjattiin lyhentämättömänä Free to Shine -järjestölle, joka pelastaa kambodzalaisia tyttöjä seksibisnekseltä ja tarjoaa heille koulutusta. Lynagh kävi itse paikan päällä katsomassa minne hänen vedonlyöntinsä tuotto ohjataan.