Missikisojen bikinikierroksella pysäyttävä näky – muodostui heti netti-ilmiöksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sairauksien piilotteleminen on kokenut viime aikoina inflaatiota, sillä esimerkiksi Miss Idaho -finalisti Sierra Sandison on saanut aikaan netti-ilmiön poseeraamalla bikinikierroksella insuliinipumppu kiinni bikiniensä alaosassa.

Julkaisu käyttäjältä Sierra Sandison.

Tapauksesta nousi kohu heti missikilpailun finaalissa, kun katsojat ihastelivat Sandisonin rohkeutta. Huomion myötä kaunotar julkaisi myöhemmin Facebook-sivullaan kuvan, jossa tilanne näkyy. Missikaunotar kertoi rohkaistuneensa saatuaan tietää, että myös vuoden 1999 Miss America käveli bikinikierroksella insuliinipumpun kanssa.

Facebook-kuva on saanut valtaisan suosion, ja kuvasta rohkaistuneet ihmiset ympäri maailmaa ovat ryhtyneet julkaisemaan verkossa samanlaisia kuvia itsestään poseeraamassa insuliinipumpun kanssa. Kuvailmiö on saanut jopa oman hashtagin #‎showmeyourpump, eli #näytäpumppusi. Katso muut julkaistut kuvat tästä linkistä.