Mitä ihmettä? Teinitytöt saivat miehen aivastamaan

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Opiskelun parissa aikaa viettäneet ovat varmasti samaa mieltä siitä, että aina tunneilla istuminen ei ole sitä kaikkein mieluisinta puuhaa. Tylsistyminen onkin välillä melkein väistämätöntä.

YouTube
YouTube

Nyt eräät opiskelijaneitokaiset naurattavat videollaan, jonka he kuvasivat kesken oppitunnin. Kaverukset ilmeilevät tietokoneen webkameralle samanaikaisesti. Tämän jälkeen kaksikko siirtyy hieman kamerasta sivuummalle, jotta heidän takanaan istuva poika tulisi kuvaan. Neitokaisista toinen nostaa sormensa ilmaan, jotta näyttäisi siltä, että hän tökkää poikaa.

Kuin ihmeen kaupalla tämä saa opiskelijan rapsuttamaan nenäänsä. Tämän jälkeen toinen tytöistä kokeilee samaa, josta seurasi jotain todella odottamatonta. Tilanne saikin tytöt repeämään hervottomaan nauruun. Tilanne muistuttaa monen kommentoijan mielestä sitä, että neitokaisilla olisi jonkinlaisia taikavoimia.