Prinssi George on yksivuotias muoti-ikoni – synttärikuvan haalarit myytiin heti loppuun

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Cambridgen herttuatar Catherine Elizabeth, eli Kate Middleton, ja hänen puolisonsa prinssi William saivat esikoisensa prinssi Georgen viime vuonna. Tiistaina 22. heinäkuuta vietetään George-pojan näyttäviä yksivuotissyntymäpäiviä.

Splash
Splash

Prinssi George on vasta vuoden ikäisenä jo muoti-ikoni. Pojan syntymäpäiviltä otetuissa kuvissa käyttämistä, Petit Bateau -ranskalaismerkin valmistamista haalareista on tullut nopeasti hittituote. Splash News -uutistoimiston mukaan 27.65 Englannin punnan, eli noin 20.45 euron hintaiset siniraidalliset haalarit myytiin nopeasti kuvien julkaisun jälkeen.

Daily Mail -lehden mukaan Prinssi Georgen syntymäpäiväjuhlia vietetään lastenkirjailija Beatrix Potterin Petteri Kaniini -hahmoon liittyvällä teemalla. Syntymäpäivää vietetään Middletonien kotona Berkshiressä. Myöhemmin ovat luvassa vielä Kengsingtonin palatsissa järjestettävät viralliset juhlat.