Smoukahontasille kansainvälinen levytyssopimus

Viihdeuutiset · Stara.fi

Billboard-lehti uutisoi tänään verkkosivuillaan, että suomalainen YouTube-sensaatio Sara Forsberg on kiinnitetty amerikkalaisen huipputuottaja Rodney Jerkinsin levymerkille. Tulevan albumin julkaisee legendaarinen Capitol Records.

Capitol Records on osa maailman suurinta musiikkialan yhtiötä Universal Music Groupia. Nelinkertainen Grammy-voittaja Rodney ”Darkchild” Jerkins on tunnettu amerikkalainen tuottaja, muusikko ja säveltäjä. Hän on aiemmin tehnyt yhteistyötä esimerkiksi Rihannan, Lady Gagan, Beyoncen, The Black Eyed Peasin, Mariah Careyn, Whitney Houstonin ja Michael Jacksonin kanssa.

– Se, että nuori suomalainen artisti kiinnitetään merkittävälle amerikkalaiselle levymerkille, on täysin poikkeuksellista. Maailman arvostetuimpiin musiikkituottajiin kuuluva Rodney Jerkins ja Universalin kansainvälinen markkinointikoneisto hänen taustavoiminaan antavat ainutlaatuisen lähtökohdan tulevalle uralle, kommentoi lehdistötiedotteessaan Universal Musicin Suomen markkinointijohtaja Kimmo Valtanen.

Levytyssopimuksesta kertoi ennen levy-yhtiötä Helsingin Sanomat.