Fight Club -elokuva saa jatkoa – odottamattomalla tavalla!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Chuch Palahniukin saannimiseen romaaniin perustuva Fight Club lukeutuu 1990-luvun ikimuistoisimpiin kulttielokuviin. Elokuvassa unettomuudesta ja masennuksesta kärsivän, Edward Nortonin esittämän päähenkilön elämä mullistuu hänen tutustuessaan Brad Pittin näyttelemään, omilla ehdoilla elämäänsä elävään Tyler Durdeniin.

Fight Clubin tarina on saamassa jatkoa toukokuussa 2015. Jatko-osa ei kuitenkaan ole elokuva tai romaani, vaan sarjakuvakirja. Dark Horse Comicsin julkaiseman sarjakuvan käsikirjoittajana toimii alkuperäisenm, vuonna 1996 julkaistun Fight Club -romaanin kirjoittanut Chuck Plahniuk.

Dark Horse Comicsin mukaan sarjakuva sijoittuu sekä tulevaisuuteen että menneisyyteen. Kymmenen vuotta Fight Clubin tapahtumien jälkeen päähenkilö on naimisissa Helena Bonham Carterin elokuvassa esittämän Marla Singerin kanssa, ja pariskunnalla on yhdeksänvuotias poika. Myös Tyler Durden tulee tietenkin olemaan mukana kuvioissa.