Jwoww, miten söpö! Jenni esitteli viikon ikäisen vauvansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jersey Shore -ohjelmasta tunnetuksi tullut realitykaunotar Jennifer ”Jenni” Farley sai 13. heinäkuuta esikoisensa, Meilani Alexandra Matthewsin, miehensä Roger Matthewsin kanssa. Julkkisvauva on päässyt jo viikon ikäisenä lehtikuviin.

Splash, InTouch
Splash, InTouch

InTouch-viihdelehti julkaisi Meilanista ensimmäiset viralliset valokuvat. Lehden haastattelussa Jenni kiittää kaikkia fanejaan tuesta. Vapaasti suomennettuna pienokaisen nimi tarkoittaa havaijin kielellä taivaallista kauneutta.

Jenni ”Jwoww” Farley on avoimesti kertonut vihanneensa raskausaikaansa. Nainen kerrytti odotusaikanaan huomattavasti lisää kiloja, ja nyt hän yrittänee karistaa ne yhdessä kunto-ohjaajana työskentelevän kihlattunsa kanssa. 28-vuotias realitykaunotar Jennifer ”Jwoww” Farley on luonut uraa muodin parissa suunnittelemalla oman uimapukumallistoaan yhdessä Perfect Tan Bikini -yrityksen kanssa.

Splash, InTouch
Splash, InTouch
Splash, InTouch
Splash, InTouch