Kissa varasti kaverin jugurttipurkin – ei ollut reilukerholainen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kotikissat rakastavat tunnetusti maitotuotteita, vaikka niiden elimistö ei pystykään hajottamaan täydellisesti laktoosia. Parhaiten kissoille sopivat happamat maitotuotteet, ja etenkin jogurtti on monen lemmikkimirrin suurta herkkua.

YouTube
YouTube

Kissoille voi antaa sokeroimatonta jogurttia esimerkiksi kupin jämien verran. Monissa perheissä onkin tapana, että kissat saavat nuolla viili- ja jogurttipurkit sen jälkeen, kun ihminen on syönyt suurimman osan sisällöstä. Nyt verkkovideolla nähdään maitoherkkuun niin mieltynyt kissa, että se ei antaisi edes kaverin jakaa jogurtin loppuja.

Viiksekäs lemmikkieläin varastaa purkin kissaystävältään tassulla, vaikka toinen on syömässä herkkua. Yleensä voimakkaat yksilöt saavat laumoissa eniten ruokaa, joten omistaja olisi voinut jakaa jogurtin kissoille puoliksi esimerkiksi halkaisemalla kupin kahtia.