Lapsilla ”ei ollut mitään tekemistä” mökillä – vaari keksi nerokkaan ratkaisun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan kymmenettuhannet suomalaiset perheet viettävät perheen yhteistä kesälomaa, jolloin sekä perheen lapset ovat lomalla koulusta ja vanhemmat töistään. Silloin voi joskus tulla eteen tilanne, jossa lapset valittavat, ettei ole mitään tekemistä.

Facebook
Facebook

Nyt eräs isoisä on keksinyt nerokkaan ratkaisun lasten todettua, ettei heillä ole mitään tekemistä. Vaari teki lapsille listan hauskoista puuhista, jota lapset voivat puuhailla, jos kesäloma-aika tuntuu jossain vaiheessa tylsältä.

Aktiviteetteja riittää vaikka seuraavaan kesälomaan saakka, ja lapset voivat lähteä puuhastelemaan niitä halutessaan vaikkapa yksi kerrallaan. Listalla ovat muun muassa kiekkogolf, koripallo, puujalat, pyöräily, sulkapallo, uinti meressä sekä palju ja sauna. Tekeminen ei siis lopu kesken.