Murtovarkaan epäonnen keikka – jäi seinään jumiin

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Olemme kertoneet epäonnisista rikollisista, joiden suunnittelemat toisen omaisuuden anastamiseksi ovat menneet pieleen heidän oman tyhmyytensä ansiosta. Toisinaan vorot unohtavat tekopaikalle puhelimiaan ja olipa eräs varas jättänyt rikospaikalle oman Facebook-profiilinsa auki tietokoneelle.

YouTube
YouTube

Nyt hölmöjen roistojen lista kasvaa kiinalaisella miehellä, joka yritti mennä luvattomasti asuntoon talon seinässä olleesta kolosta. Valitettavasti miehen rikolliset suunnitelmat muuttuivat radikaalisti, koska hän ei päässyt edes taloon sisälle. Reikä oli nimittäin liian pieni ja hän jäi lantiostaan jumiin.

Naapurit näkivät seinässä roikkuneen miehen ja soittivat pelastusviranomaiset paikalle. Sitä emme tiedä, miksi seinässä ylipäätään oli reikä, mutta mies saatiin irrotettua siitä lopulta tehokkaiden työkalujen avulla. Video pelastusoperaatiosta leviää ympäri nettiä ja kriminaali on saanut ansaitsemansa julkihäpeän.