Bikiniuutuus samaan aikaan härski ja nerokas

Viihdeuutiset · Stara.fi

Auringon palvominen ilman bikinien yläosia on naisille harvinaista herkkua, sillä kovin harvalla uimarannalla saa nykyisin enää nautiskella rinnat paljaana. Monet eivät halua esitellä muotojaan niitä kuolaavien miesten takia. Nyt bikiniuutuus muuttaa tilanteen.

Splash
Splash

The TaTa Top on nimittäin bikinimallisto, joka luo illuusion yläosattomuudesta peittäen kuitenkin todellisuudessa käyttäjänsä muodot. Hämmästyttävän paljon aitojen rintojen näköiset bikinit ovat kahden amerikkalaisen feministin suunnittelemat, ja niillä halutaan korostaa kyseenalaisia sosiaalisia normeja ja odotuksia. Jokaisesta myydystä tuotteesta ohjataan rahaa the Lynn Sage Cancer Research Foundation -säätiölle.

– Miksi naiset eivät voi olla yläosattomissa? Kun oikein ajattelet sitä, niin mitä eroa on miehen ja naisen nänneillä? Onko erona tosiaan vain toisella oleva ylimääräinen rintakudos? Vai onko asia niin, että nännit yhdistetään aina vaginaan? Mikä on niin kauheaa, että se aiheuttaa tällaista hysteriaa? tuotteen luoja ihmettelee.