Uskomatonta pizzataidetta – tällaista ei Suomessa nähdä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Baristat ovat viime aikoina nousseet useita kertoja otsikoihin taiteiltuaan kahviannosten pintaan toinen toistaan upeampia kuvia ja kuvioita, ja joskus myös julkkistähtien kasvoja. Nyt Domenico Crolla on mennyt vielä pidemmälle esitellessään upeaa pizzataidettaan.

47-vuotias Crolla on ryhtynyt taiteilemaan pizzojensa pohjiin julkkisten kasvokuvia käyttäen aineksina ainoastaan pizzapohjaa, tomaattikastiketta ja juustoraastetta. Kyseessä taitavat olla maailman ensimmäiset muotokuva-margheritapizzat. Pizzataiteilija julkaisee kuvat teoksistaan verkossa, ja monet maailmantähdet ovat ihastelleet niitä julkisesti.

Tunnistatko sinä oheisten pizzojen tähtiä?

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash