Murtovarkaat riisuutuivat alastomaksi ravintolassa – odottamaton saalis

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Floridan poliisi etsii kolmea Bonita Springissä murtoon ja varkauteen syyllistynyttä nuorta miestä. Tapaukseen liittyy kuitenkin varsin erikoisia piirteitä. Doc’s Beach House -ravintolaan murtautuneiden miesten saaliiksi päätyi rahan tai arvoesineiden sijaan hampurilaispihvejä ja paprikaa.

Splash
Splash

Outoudet eivät kuitenkaa lopu tähän. Valvontakameran kuvat osoittavat miesten murtautuneen ravintolaan alusvaatteisillaan. Syystä tai toisesta he kuitenkin päättivät riisua myös alushousunsa pois, ja suorittivat rikoksen loppuun ilkosillaan.

Splash News -uutistoimiston mukaan erikoinen rikostapaus tapahtui noin kello kolmelta sunnuntayöstä. Poliisi ei toistaiseksi ole saanut vailla rihmankiertämää liikkeellä olleita hampurilaispihvivarkaita kiinni.

Splash
Splash