Mikä kaula-aukko! Miss Iso-Britannian asu naulitsi katseet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittikaunotar Amy Willerton voitti taannoin Miss Iso-Britanian -tittelin ja edusti maataan kansainvälisissä kisoissa. Amy on tehnyt uraa myös muissa missikisoissa ja tullut tunnetuksi laajalti myös kotimaansa ulkopuolella.

Nyt missikaunotar on kuvattu poistumassa Lontoon Mayfairissa sijaitsevasta 34-ravintolasta tumman komistuksen kanssa. Miehen henkilöllisyydestä ei ole vielä tietoa. Amy oli pukeutunut asuun, jossa huomion vei hänen estoton kaula-aukkonsa.

21-vuotias Amy Willerton oli viime vuonna mukana I’m a Celebrity, Get Me Out of Here! -realitysarjan uusimmalla kaudella, jota kuvattiin Australiassa. Neito sijoittui viidennelle sijalle kilpailussa. Hänen kerrotaan heilastelevan realitytähti Joey Essexin kanssa. Mies oli myös mukana kyseisessä realityohjelmassa. Heinäkuussa 2013 Amy poseerasi brittiläisen FHM-lehden kansikuvassa.