Gemma Atkinsonin vartalo hivelee silmiä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen malli ja näyttelijätär Gemma Atkinson on noussut kotimaassaan tunnetuksi erityisesti suositun Hollyoaks-saippuasarjan kautta. Viime aikoina tähti on innostunut fitness-elämäntyylistä toden teolla, ja hän esittelee treenaamisen tuloksia mielellään lehdissä ja sosiaalisessa mediassa.

USA Pro
USA Pro

29-vuotias brittikaunotar toimii nykyään urheilumerkki USA Pron mainoskasvona. Gemma Atkinson nähdään merkin tuoreissa mainoskuvissa esittelemässä uutta urheilurintaliivimallistoa.

Hyväntekeväisyyttä paljon harrastanut Gemma Atkinson on tehnyt mallintöitä ja poseerannut lukuisten lehtien sivuilla. Hänet on nähty myös kansikuvissa muiden muassa lehdissä, kuten FHM, Maxim, Arena, Zoo Weekly ja Nuts. Neito oli aiemmin kihloissa Marcus Bentin kanssa, mutta pari on jo eronnut. Nykyisin Atkinson seurustelee Liam Richardsin kanssa.

USA Pro
USA Pro
USA Pro
USA Pro