Irinan rintamus julkkisbileiden näyttävin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Venäläinen mallikaunotar Irina Shayk on tullut tunnetuksi muun muassa Sports Illustrated -lehden näyttävistä kuvista. Tähti nähdään tänä vuonna valkokankaalla The Rockin tähdittämässä Hercules: The Thracian Wars -elokuvassa.

28-vuotias näyttelijätär osallistui muiden Hercules-elokuvan tähtien tavoin elokuvan ensi-iltajuhliin. Irina Shayk piti punaisessa verkkohameessaan ja antoisassa kaula-aukossaan huolen siitä, että hän oli yksi illan eniten huomiota herättäneistä tähdistä.

Irina Shayk on valloittamassa elokuvamaailmaa, sillä hänet nähdään tänä vuonna ensi-iltansa saavassa Hercules: The Thracian Wars -elokuvassa, jossa näyttelevät myös Dwayne ”The Rock” Johnson ja Rufus Sewell. Mallilla on elokuvassa rooli Herculeksen vaimona. Tosielämässään Irina on seurustellut jalkapallotähti Cristiano Ronaldon kanssa vuodesta 2010 lähtien.