Majuri Tampereen Pyrinnöstä: ”Panin lapaa taskuun ja ostin koko liiterin!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tamperelainen räppäri Majuri julkaisee huomenna perjantaina uuden musiikkivideonsa, jonka tähtinä nähdään tamperelaisia koripallomestareita. Musiikkivideo saa ensisoittonsa yksinoikeudella Starassa huomenna kello 12.00. Samalla Majurin toinen video aiheuttaa keskustelua verkossa.

YouTube
YouTube

Viime aikoina monet suomalaiset julkkikset ovat lähteneet mukaan urheilubisnekseen, sillä muun muassa Aleksi Valavuori on vahvasti mukana Bisons-joukkueen taustalla ja viime viikolla uutisoitiin radio- ja televisiotähti Aki Linnanahteen lähteneen Helsinki Seagullsin omistajaportaaseen. Nyt tuore video vihjaa, että myös tamperelaisräppäri Majuri olisi samoilla linjoilla.

– Mä oon Pyrinnön uusi CEO. Mä pistin lapaa taskuun ja ostin koko liiterin. Mä oon nyt se pomo tässä hommassa, Majuri toteaa kovasti keskustelua aiheuttaneella videollaan.

Kyseessä on kuitenkin todellisuudessa parodiavideo, jolla tosin paljastettiin Majurin ja Pyrinnön todellinen yhteistyöprojekti. Räppäri ja koripallojoukkue lanseeraavat nimittäin yhdessä Majurin nimeä kantavan uuden vaatemalliston.