Miley Cyrus jatkaa tutulla linjallaan – topless-kuva Instagramiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulaja Miley Cyrus ei liikoja kainostele. Tähti nousi kuuluisuuteen Hannah Montana-sarjan pääroolista, mutta nykyään Miley tunnetaan rääväsuisesta ja rohkeasta imagostaan sekä musiikistaan. Taannoin tähti joutui perättömien kuolinhuhujen keskiöön Facebook-huijausviestin vuoksi.

Jokseenkin yllättäen Miley Cyrus vaikuttaa rauhoittuneen kesän aikana, sillä tähti on päätynyt kohuotsikoihin tavallista harvemmin. Nyt 21-vuotias tähti on kuitenkin jatkanut räävittömällä linjjaan. Miley jakoi Instagram-palvelussa aavikkomaisemissa otetun topless-kuvan. Valitettavasti laulajatar tosin poseeraa otoksessa selin kameraan.

Stara kävi tapaamassa Miley Cyrusia taannoin Lontoossa, ja siellä hän pyörsi viimevuotiset puheensa alastomuuden ja seksikkyyden yhteydestä. Naisen Helsingin show on piirtynyt monen fanin verkkokalvoille, ja jotkut hehkuttivat esitystä jopa elämänsä ikimuistoisimmaksi konsertiksi.