Uskomaton pari! Bullterrieri ystävystyi pikkulinnun kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eläinmaailmasta löytyy ajoittain hyvinkin erikoisia ystävyksiä, joiden ei ihan heti olettaisi olevan parhaita kavereita. Sellaisiin lukeutuvat muun muassa tiikeri ja koira, elefantti ja koira sekä nyt tuoreimpana tulokkaana pikkulintu ja koira.

Splash
Splash

Kuusivuotias staffordshirenbullterrieri Wilson on nimittäin löytänyt aikanaan parhaan ystävänsä pikkulinnusta nimeltä Florence. Lintu ja koira viihtyvät hyvin toistensa seurassa, ja ne rakastavat auringossa makoilua yhdessä. Naaraslintu jopa nukkuu koiran päällä.

Poikkeuksellinen pari tapasi toisensa, kun koiranomistaja Alan Forbes löysi kävelyllä hylätyn linnunpoikasen. Mies päätti antaa pienokaiselle kodin ja ryhtyi ruokkimaan sitä. Lopulta Florence oppi jopa lentämään perheen hoivissa, ja nykyisin se osaa kaivaa ruoakseen matoja perheen puutarhasta. Pian myös Wilson-koira kiinnostui uudesta tulokkaasta, ja ystävyys sai alkunsa. Perhe yritti palauttaa linnun luontoon, mutta se palasi aina takaisin koirakaverinsa luokse.