Wanaja Festival tarjosi suomipopin ilotulituksen – katso kuvakooste

Festarit · Stara.fi

Viime viikonloppu oli Suomen kesässä ennätysvilkas festivaaliviikonloppu, kun lukemattomissa niemissä ja notkelmissa järjestettiin kesätapahtumia ja -festivaaleja. Tammerfestin lisäksi eräs merkittävimmistä tapahtumista oli Wanaja Festival, josta Stara tallensi tunnelmat kuviksi.

Tänä kesänä Wanaja Festival lukeutui menestyjiin, sillä se rikkoi aikaisemmat kävijäennätyksensä keräten paikalle yhteensä 24.500 kävijää. Aikaisemmasta poiketen tapahtumassa järjestettiin tällä kertaa kaksi päiväkonserttia, joista toisessa esiintyi Vesa-Matti Loiri. Nuorempien päiväkonsertissa nähtiin Robin ja Michael Gabriel.

− Piknikpäiväkonsertit sopivat täydellisesti Linnanpuiston miljööseen, ja ne olivatkin kysyttyjä ja auttoivat nostamaan kävijämäärän ennätykseen. Erikoiskonserteilla näyttää nyt olevan kysyntää perinteisten festivaalien ohella, kertoo promoottori Kalle Keskinen.