Ysärifestarin Stara VIP -liput loppuunmyyty – muita hieman jäljellä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Helsingissä järjestetään elokuussa Suomen suurin ysärimusiikin tapahtuma sitten Rantarock-festivaalien. We Love The 90’s Festivalin massiivinen artistikattaus pitää sisällään historiallisen mittavan kattauksen 90-luvun tähtiä Haddawaystä, Rednexiin ja DJ Bobosta E-Typeen.

Stara on vahvasti mukana tapahtumassa, jonka exclusiivisin lippupaketti Stara VIP on nyt loppuunmyyty. Tavallisia lippuja ja VIP-lippupaketteja on vielä hieman jäljellä, mutta ne tulevat järjestävän mukaan loppumaan ennen tapahtumaa. Viime vuonna tapahtuma oli loppuunmyyty.

Helsingin Suvilahdessa 29. – 30. elokuuta nousevat lavalle muun muassa Haddaway, Rednex, DJ Bobo, E-Type, Captain Jack, Dr Alban, Bad Boys Blue, E-Type, Pandora, Basic Element, Mr. President, Sash, E-Rotic, Alexia, Capella, Rednex, Captain Hollywood, Gunther ja Modern Talking -yhtyeen Thomas Anders. Kotimaisina tähtinä nähdään Waldo’s People, Hausmylly, Aikakone, Cat Cat ja DJ Matti Airaksinen.