Adele tekee paluun – joutuu terapiaan ennen sitä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Muutamassa vuodessa maailman tunnetuimpien naistulkitsijoiden listalle noussut Adele on viettänyt viime aikoina hiljaiseloa parrasvaloista. Hän sai vuoden 2012 lokakuussa esikoispoikansa Angelon avopuolisonsa Simon Koneckin kanssa. Nyt hän suunnittelee suurta paluuta lavoille.

Adele kärsii kuitenkin julkkiksille hyvin epäsuotuisasta kammosta, sillä hän ei voi sietää kameralle poseeraamista. Nainen on kertonut jopa pelkäävänsä kameroita. Daily Starin mukaan upea laulajatar tietää joutuvansa paparazzien piirittämäksi seuraavan levyn ilmestyttyä, joten nainen treenaa linssille poseeraamista jo ennakkoon.

Adele on aloittanut Skypen välityksellä valokuvausterapian, jonka tavoitteena on kohottaa naisen itsevarmuutta kameran edessä. Yksi terapiakerta kestää tunnin ja sen avulla voidaan opetella hallitsemaan hänen suurimpia pelkojaan ja ahdistuksiaan valokuvaamiseen liittyen. Lisäksi tähdelle opetetaan erilaisia tekniikoita piilottamaan vartalonsa ongelmakohdat ja esittelemään enemmän parempia puolia oikeista kuvakulmista.

26-vuotias poppari asuu pesueineen onnellisesti Länsi-Lontoossa. Hän on voittanut urallaan lukuisia viihdealan palkintoja, ja etenkin vuonna 2011 ilmestynyt 21-levy rohmusi pokaaleja takan reunalle. Mikäli huhuihin ja internet-spekulaatioon on siis uskomista, neitokaisen 25-niminen levy ilmestyisi vielä tämän vuoden aikana.