Britney Spearsilta oma alusvaatemallisto – julkaisi seksikkään kuvan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poppari Britney Spears sai taannoin elämänsä kuntoon totaalisen hermoromahduksen jälkeen, ja viime vuonna tähti julkaisi uuden levynsä. Äskettäin nainen poistui ravintolasta maksamatta laskua, mutta palasi sittemmin korjaamaan virheensä ja antamaan ravintolalle jättitipin.

Nyt 32-vuotias laulajatar on lukuisten muiden julkkisneitokaisten jalanjäljissä perustanut oman alusvaatemallistonsa. Mallisto kantaa nimeä The Intimate Britney Spears, ja se tulee sisältämään muun muassa vintage-henkisiä alusvaatteita ja yöpukuja. Britney Spears tulee tietenkin esittelemään malliston antimia itse, ja on tarjonnut siitä esimakua Instagramissa seksikkään mainoskuvan muodossa.

Britney Spears on uransa alusta alkaen tunnettu seksikkäästä imagostaan, ja sama tyyli on jatkunut myös viime vuonna julkaistulla Work Bitch -videolla. Tähti on kuitenkin paljastanut olevansa todellisuudessa paljon kiltimpi kuin hänen videoistaan ja esiintymistyylistään voisi luulla. Hän sanoi, että seksikissana oleminen on vain osa työtä.