Cameron Diaz bikineissä – lemmenlomalla rocktähden kanssa Italiassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sinkkuna tyytyväisyyttään hehkuttanut näyttelijäkaunotar Cameron Diaz yllätti äskettäin median aloittamalla seurustelusuhteen rokkari Benji Maddenin kanssa. Good Charlotte -yhtyeen kitaristilaulaja on parhaillaan lemmenlomalla yhdessä uuden supertähtirakkaansa kanssa.

Cameron ja Benji nautiskelevat lomastaan Sardiniassa, jossa heidät kuvattiin huvijahdin kannella.

Benji Madden ja Cameron Diaz tutustuivat Nicole Richien pakotettua heidät treffeille keskenään. Benjin kaksoisveli Joel Madden on naimisissa Richien kanssa. Benji haluaa ottaa suhteen rauhallisesti, koska mies tietää olevansa kaukana sinisilmäisen näyttelijän perinteisestä miesihanteesta.

35-vuotias Benji Madden on yhdistetty vuosien saatossa myös muihin vaaleaverikköihin, kuten Paris Hiltoniin, Holly Madisoniin ja Sophie Monkiin. Hän aiheutti viime vuonna kohua suutelemalla julkisesti Miley Cyrusin kanssa. 41-vuotias Cameron Diaz valotti taannoin miesmakuaan, ja hän paljasti kiinnostuneensa usein etenkin brittiläisistä miehistä heidän huumorintajunsa ansiosta. Diaz on myös paljastanut olleensa naisen kanssa intiimissä suhteessa.