Devin Brugman rantabaarin näyttävin asiakas

Viihdeuutiset · Stara.fi

Devin Brugman on noteerattu kesän aikana useita kertoja bikinikuviin yksin ja ystäviensä kanssa. Huippusuosittua Bikini A Day -muotiblogia kirjoittava kaunotar on nautiskellut rantalomillaan paparazzeilta saamastaan huomiosta. Niin eilenkin Miamissa.

Miamin South Beachilla kuvattu Devin nähtiin asioimassa rantabaarissa, josta hän pyysi saada pyyhkeen itselleen. Kurvikas julkkisbloggaaja taisi olla päivän näyttävin asiakas.

Taannoin Devin Brugman oli kollegojensa kanssa esittelemässä bikinimallistoja Mercedes Benzin Fashion Swim Week -tapahtuman yhteydessä järjestetyssä muotinäytöksessä. Näytöksen jälkeen kaunottaret suunnistivat rannalle, jossa Brugmanin bikinien yläosa oli paljastaa hänen rintansa. Siitä saakka paparazzit ovat olleet alituisesti hänen kintereillään uimarannoilla.