Justin Bieber etuili huvipuiston jonoissa pyörätuolilla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suosituissa huvipuistoissa voi olla jopa tuntien jonot. Jonojen ohi pääsee vain erikoislipulla tai silloin, jos kärsii jonkinlaisesta vammasta. Kaikkien pikkutyttöjen palvoma Justin Bieber on nyt näyttänyt jälleen kerran omaavansa hyvin kehnon tilannetajun, sillä poppari kulki Disneyn suositussa huvipuistossa pyörätuolilla.

YouTube
YouTube

Vaikka Bieber lepuutti todennäköisesti ainoastaan jalkojaan pyörätuolilla liikkuessaan, oli moni häkeltynyt tähden liikkumistavasta, TMZ raportoi. Pyörätuolilla nimittäin pääsee helposti kaikkien jonojen ohi Disneylandissa. Justin Bieberin tosin luulisi pääsevän jonojen ohi muutenkin, joten miksi mies ei istuskellut esimerkiksi tavallisella penkillä levätäkseen?

Kerroimme taannoin manhattanilaisten äitien keinoista saada lapsensa huvipuistojen useita tunteja kestävien jonojen ohi. Miljonääriäidit palkkasivat liikuntavammaisia ihmisiä esittämään heidän perheenjäseniään, jotta koko pesue pääsisi heidän avullaan suoraan laitteisiin.