Majurilta uusi biisi – video nyt ensiesityksessä Starassa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tamperelainen räppäri Majuri julkaisee tänään uuden Pusiboi-kappaleensa musiikkivideon. Beni Blankkon ja Victory Beatsin tuottaman kappaleen musiikkivideolla nähdään vierailevina tähtinä tamperelaisen Pyrinnön mestaruusjoukkueen tähtipelaajia.

YouTube
YouTube

– Olen suuri Pyrintö-fanit, ja joukkue on tuore suomenmestari. Aika mestareita tässä ollaan itsekin, joten yhteistyö meni kuin kusi lautaa pitkin, Majuri kertoi Staralle.

Pyrinnöstä mukana ovat Damon Williams, Alex Vaenerberg, Osku Heinonen, Topias Palmi, Justus Kilpinen, Kristian Rasinaho ja joukkuen DJ Samu Lukkala. Videolla nähdään myös näyttäviä ilmakuvia Tampereen keskustassa. Ne on ikuistanut ilmakuviin ja niihin liittyviin sovelluksiin erikoistunut Flycam Oy. Videolla Majuri lanseeraa samalla oman vaatemerkkinsä, jota myy yksinoikeudella Design931-liike Tampereella.