Miehet meikattiin – kommentit eivät mairittelevaa kuultavaa

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Meikkaaminen on asia, jota moni mies ei kokeile kertaakaan elämänsä aikana. Lukuisille naisille se on kuitenkin täysin arkipäiväistä. Nyt BuzzFeed laittoi viisi miestä testiin istuttamalla heidät Ennen kokeilun aloittamista eräs kokelaista toteaa, että naiset ovat kauniita ja miehet karvaisia hirviöitä.

YouTube
YouTube

Kun meikkaaminen aloitetaan, osa kokee siveltimen liikkeet hieronnan kaltaisena toimintana. Ääni kellossa muuttuu kuitenkin nopeasti, kun maskeeraaja siirtyy silmämeikkien levittämiseen.

Miehet kokevat tilanteen silminnähden epämiellyttävänä. Eräs herrasmies valittaakin, että maskeeraaja on vain tökkinyt hänen silmämunaansa kymmenen minuuttia. Ripsentaivutinta taas kuvaillaan Kellopeliappelsiinista muistuttavaksi välineeksi. Kun muodonmuutos on valmis, osa miehistä kertoo muistuttavansa hieman naispuolisia sukulaisiaan.