Suutari lopetti liikkeensä tyylillä: ”Muut imeköön elintään!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yrittäjän asema on tällä hetkellä heikoimmillaan sitten edellisen laman. Toimiminen verolypsykoneena on saanut monet yrittäjät jopa lopettamaan toimintansa, kun lukemattomat veroluonteiset kulut ja viranomaisten hallinnollinen byrokratia ovat tehneet yrittämisestä taloudellisesti mahdotonta.

Nyt erään yrittäjän näyttävä liikkeen lopettaminen on kerännyt runsaasti huomiota sosiaalissa mediassa. Suutariliikkeen lopettamisen syy ei ole tietossa, mutta ainakin lopettamisesta ilmoittaminen hoidettiin poikkeuksellisen näyttävästi.

– SULJETTU. Työt voi hakea Erärepusta. KIITOS asialliset asiakkaat, muut imeköön elintään ja verottaja haistakoon paskan. T: Suutari Ilkka, liikkeen oveen teipatussa viestissä lukee.

Julkaisu käyttäjältä Mikko Laine.

Kuva latautuu Facebookista ja voi kestää hetken.