The Jersey Shore -tähden nuoruuskuvat päätyivät verkkoon – eivät mairittele

Viihdeuutiset · Stara.fi

Runsaasti kohua herättäneen The Jersey Shore -ohjelman tähdet ovat sarjan myötä nousseet seuratuiksi julkkiksiksi. Useat sarjan tähdistä ovat jo saaneet omat realitysarjansa. The Jersey Shoren päätähdeksikin luonnehdittu Mike “The Situation” on nyt viimein saanut oman The Sorrentinos -realitysarjansa.

Nyt Mike ”The Situation” Sorrentino on joutunut melko noloon tilanteeseen, kun hänen perhealbuminsa nuoruuskuvat ovat päätyneet julkisuuteen. Kuvien perusteella saatiin vahvistus, että kamerat eivät ole aina rakastaneet miestä, kuten nykyisin.

Taannoin Sorrentino pidätettiin hänen jouduttuaan tappeluun veljensä Frankin kanssa. Guido-elämäntyyliin sopivasti tilanne tapahtui Sorrentinon perheen omistamassa solariumissa. Sorrentino selvisi tappelusta vähin vammoin. Miehen mukaan hänen veljensä ei osannut pyörittää solariumia oikein, ja kiista asiasta johti käsirysyyn.