Et usko näitä kondomeiksi! Naisella maaginen kosketus

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brasilialainen taiteilija Adriana Bertini on erikoistunut kirkasväristen naisten mekkojen suunnitteluun ja valmistamiseen. Vaatekappaleissa ei ole nopealla vilkaisulla mitään erikoista, mutta niiden valmistukseen ei ole käytetty kangasta tai muita vaatteissa tavanomaisesti käytettäviä materiaaleja.

Adriana Bertini
Adriana Bertini
Adriana Bertini
Adriana Bertini

Adriana valmistaa vaatteet kondomeista. Käytettyjä taiteilijan töissään käyttävät ehkäisyvälineet eivät sentään ole, vaan kondomit ovat joko viimeisen käyttöpäivänsä ylittäneitä tai muuten käyttökelvottomia. Adriana Bertinin Condom Couture -projektin tavoitteena on lisätä töillään tietoisuutta ehkäisyvälineitä kohtaan ja saada ihmisiä käyttämään kondomeja myös niiden alkuperäisessä käyttötarkoituksessa.

Adriana on järjestänyt työpajoja ympäri maailmaa. Niissä osallistujat voivat itse työstää vaatteita kondomeista, keskustella ja esittää ehkäisyä ja sukupuolitauteja koskevia kysymyksiä. Taiteilijan kondomeista valmistettuja vaatteita on myös esitelty lukuisten muotinäytösten catwalkeilla. Viimeksi töitä on esitelty Australian Melbournessa järjestetyssä 20. vuosittaisessa AIDS-konferenssissa.

Julkaisu käyttäjältä Adriana Bertini.