Destiny’s Child -laulajatar riehui kännissä ja sammui pihalle – poliisi haki putkaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Destiny’s Child -yhtye lukeutuu 1990-luvun lopun ja 2000-luvun alun suosituimpiin amerikkalaisiin tyttöbändeihin. R&B-yhtye muistetaan erityisesti siitä, että Beyonce ja Kelly Rowland aloittivat musiikkiuransa ja tiensä menestykseen jo 90-luvun alussa perustetun bändin riveissä.

Splash
Splash

Kaikki yhtyeen jäsenet eivät ole kuitenkaan olleet yhtä menestyksekkäitä kuin Beyonce Destiny’s Childin hajoamisen jälkeen. Yhtyeestä vuonna 2000 eronnut Farrah Franklin pidätettyyn taannoin Yhdysvaltain South Carolinassa häiriökäyttäytymisen vuoksi.

Farrah Franklin oli ollut juhlimassa NFL-pelaajien, Daquan Bowersin ja Ricky Sappin kanssa. Kolmikon ilta vei heidät Sappin kotiin, jossa 33-vuotias Franklin oli alkanut riehumaan, huutamaan ja hakkaamaan ovia. Kun nainen ei suostunut lopettamaan, joutuivat miehet lopulta hälyyttämään viranomaiset paikalle. ABC News -sivuston mukaan poliisit löysivät naisen makaamasta naapurin pihasta.

Destiny’s Child -yhtyeen jäsenistö vaihteli vuosien varrella. Bändiin ovat kuuluneet Beyonce Knowlesin, Kelly Rowlandin ja Michelle Williamsin lisäksi laulajattaret LeToya Luckett, LaTavia Roberson ja Farrah Franklin. Yhtyeen hittikappaleisiin lukeutuvat muun muassa Say My Name, Survivor ja Bootylicious.