Ällistyttävä video: Illusionisti arvaa mitä korttia SINÄ ajattelet

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Erilaiset korttitemput ovat tunnetusti monen taikurin suosimia temppuja. Moni harrastelijataikurikin opettelee muutaman hyväksi havaitun korttitempun sopivia hetkiä varten. Nyt eräs illusionisti lupaa osaavansa asiansa.

YouTube
YouTube

National Geographicin videon yhteydessä pohditaan, osaako illusionisti Eric Lecler todella lukea ihmisten ajatuksia. Mies vilauttaa korttipakkaa kameraa päin ja pyytää katsojaa valitsemaan pakasta jonkin kortin. Kyseessä on melko perinteinen korttitemppu.

Tämän jälkeen Lecler arvailee, mitä korttia katsoja mahtaa miettiä. Muutaman epäonnistuneen arvauksen jälkeen mies kääntyy ja kävelee pois. Tässä vaiheessa illusionistin selästä paljastuu kortti, jota mitä todennäköisemmin hyvin moni piti mielessään.