Kaikkien aikojen hole-in-one minigolfissa – nyt kannattaisi lotota

Viihdeuutiset · Stara.fi

Golfissa hole-in-one on iso juttu, sillä siihen pystyvät vain erittäin harvat. Minigolfissa se on kuitenkin melko yleinen onnistuminen – paitsi erään minigolfradan lähes mahdottomalla radalla. Nyt eräs onnekas mies on kuitenkin onnistunut saamaan pallon reikään kerralla.

YouTube
YouTube

Ilman videota tapausta tuskin uskottaisiin edes todeksi, mutta nyt videolle on tallentunut miten erikoisrata lyönnin jälkeen heitteli ja kuljetteli palloa sinne tänne ilman, että lyöjällä olisi ollut enää mahdollisuuksia vaikuttaa sen etenemiseen. Lopulta monien mutkien jälkeen pallo kuitenkin päätyi kaikkien ihmetykseksi reikään.

Pallon saaminen reikään yhdellä lyönnillä lienee yhtä harvinaista kuin kännykkävideon kuvaaminen puhelin vaakatasossa.