Lea Michele nautti kesästä täysin rinnoin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijätär Lea Michelen poikaystävä ja Glee-sarjan vastanäyttelijä Cory Monteith menehtyi viime vuonna. Huumeita yliannostuksen nauttinut mies ehti seurustella kaunottaren kanssa parin vuoden ajan ennen traagista tapausta.

Sittemmin Lea on viettänyt hieman hiljaiseloa julkisuudesta. Viime aikoina Lea Michele on kuitenkin tehnyt paluuta julkisuuteen. Tuoreissa Instagram-otoksissaan bikineihin sonnustautunut näyttelijätär nauttii kesästä veneen kannella.

Lea Michele tunnetaan Rachel Berry -roolihahmostaan Glee-musikaalikomediassa. Hän asuu parhaillaan 1,4 miljoonan dollarin Hollywood-kodissaan Sheila-kissan ja Pearl-koiran kanssa. 27-vuotias tähti syntyi alunperin Bronxissa, New Yorkissa italialaisamerikkalaiseen ja juutalaiseen perheeseen. Poikaystävänsä kuolemantapauksen jälkeen Lea Michele on purkanut suruaan työhön. Hän työstää debyyttialbumiaan.