Snoop Dogg poltti kannabista Valkoisessa talossa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltalainen räppäri Snoop Dogg saapuu ensi viikolla Suomeen Blockfesteille Tampereelle suuren tiiminsä kera. Artisti käyttää legendaarisen nimensä lisäksi myös kahta muuta artistinimeä, Snoop Lionia ja Snoopzillaa, hän on tunnettu kannabiksen puolestapuhuja.

YouTube
YouTube

Nähtäväksi jää, mitä Snoop Dogg keksii Suomen keikallaan ja minkälaiset vaatimukset hänellä on takahuoneeseensa. Rento räppäri on nimittäin paljastanut Jimmy Kimmelille, että hän on polttanut pilveä jopa Valkoisen talon vessassa. Hän oli sanonut viranomaiselle menevänsä kakkosasialle ja poltti toimenpiteen jälkeen rentouttavan jointin.

Artisti tekee Snoopzilla-nimellä funk-pohjaista musiikkia, ja käyttää Snoop Lion -nimeä tehdessään reggae-tyylistä materiaalia. Muuten hän keskittyy edelleenkin räppärin uraansa. Snoop Dogg yhdistettiin keväällä Playboy-pupuna tunnetuksi tulleeseen brittiläiseen Carla Hoween. Snoop on edelleen naimisissa lukioaikaisen ihastuksensa Shante Taylorin kanssa ja parilla on kolme lasta.